• SDO 2 vist net achter het net.

Onder het genot van het zonnetje klonk om 14.00 uur het eerste fluitsignaal. Al vroeg in de wedstrijd nam Unitas/Perspectief na twee benutte kansen, brutaal de leiding. SDO antwoordde vrij snel met twee tegendoelpunten waardoor de twee ploegen weer op gelijke hoogte kwamen. Unitas/Perspectief reageerde adequaat door snel door te stomen naar een stand van 3-7. SDO had veel kansen maar ging hier niet effectief mee om. Het gat werd helaasniet kleiner, waardoor de twee ploegen met een ruststand van 5-9 de kleedkamers opzochten.

In de eerste helft heeft SDO een goed spel laten zien waarbij er gebruik gemaakt werd van veel dynamiek. In de tweede helft probeerde SDO het gat van vier doelpunten te verkleinen. Na 15 minuten werd het gat teruggebracht naar 3 doelpunten, met een stand van 8-11. Toen brak er een cruciale fase aan waar SDO kon aanhaken met veel doelpogingen. Helaas werd hier het verschil tussen effectiviteit duidelijk en werd aan de kant van Unitas/Perspectief een doelpunt afgerond. SDO was verdedigend erg sterk en de tegenstander moest hard werken voor een doelpunt. Na het doelpunt van Unitas/perspectief kon SDO het gat van 4 doelpunten niet meer verkleinen en eindigde de wedstrijd in een eindstand van 11-15.
    SDO 2 heeft weer vooruitgang geboekt met haar spel en hierdoor komen de eerste punten van het seizoen steeds dichterbij.

Volgende week speelt SDO 2 om 13:15 in Veenendaal tegen SKF 5.