• SDO 2 pakt eerste zege na een spannende slotfase.

Fris en fruitig begon SDO aan hun slechtste eerste helft ooit. De ploeg begon niet scherp en keek al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Na de eerste vak wissel wist SDO de korf te vinden en scoorde de 1-2. SDO bleef kansen creëren maar wist hier niet effectief mee om te gaan. ASVD zat beter in de wedstrijd en sloeg een gat naar 1-6. Beide ploegen vonden voor rust nog eenmaal de korf, waardoor de rust stand 2-7 was.

Na rust begon SDO aan hun beste tweede helft ooit, maar moest wel het eerste tegendoelpunt gelijk incasseren. Vanaf dat moment waren de beren van SDO los en scoorde door 3 afstandsschoten en een kleine kans, 4 keer op rij. SDO bleef geloof houden in een goede afloop. ASVD kwam nog tot een 7-10 voorsprong, maar kon SDO niet meer tegenhouden. De frustratie was bij ASVD op dat moment erg hoog, doordat SDO doormiddel van een strafworp, de wedstrijd op een gelijke stand wist te brengen. SDO pakte de punten door een fenomenaal schot in de laatste minuut.

Op dit moment staat SDO 2 op een 6e plek en kunnen zij het gat met SKF verkleinen tot 1 punt. Volgende week speelt SDO 2 haar laatste veldwedstrijd tegen SKF in Veenendaal om 13.00 uur.