• SDO 2 laat eerste 2 punten thuis liggen.

SDO 2 speelde vandaag na een korte voorbereiding in de zaal haar eerste wedstrijd tegen Blauw-Zwart 2. Op het veld kwamen de ploegen elkaar ook al eens tegen waarbij de winst aan de kant van Blauw-Zwart was. Een pittige wedstrijd stond dus op het programma.

Om 15:30 uur begon de wedstrijd onder leiding van de heer Wilbrink. SDO begon niet scherp aan de wedstrijd en moest al vrij snel de eerste 2 tegendoelpunten incasseren. De aanvallen van SDO waren kort en de ploeg had moeite om tot scoren te komen. Blauw-Zwart wist effectief om te gaan met haar kansen en bracht de thuisploeg op een 0-4 achterstand. Daarna wist SDO middels een goed verzorgde aanval de korf te vinden en bracht de stand op 1-4. Toch bleef de thuisploeg moeite houden om het gat met Blauw-Zwart te verkleinen en ging SDO met een 7-12 ruststand de kleedkamer in.

Na rust begon SDO goed aan de 2e helft. De aanvallen werden goed verzorgd en SDO wist meerdere keren tot scoren te komen. Ook Blauw-Zwart bleef goede aanvallen verzorgen maar SDO wist het gat met de uitploeg toch te verkleinen tot een stand van 11-15. Vanaf dat moment werd er aan de kant van SDO niet goed meer verdedigd waardoor Blauw-Zwart de kans kreeg om verder uit te lopen. Blauw-Zwart maakte effectief gebruik van deze ruimte en scoorde 8 doelpunten op rij. De thuisploeg wist deze omslag niet meer goed te maken waardoor de wedstrijd eindigde met een stand van 11-23. SDO 2 – Blauw Zwart 2 11-23

Volgende week speelt SDO 2 om 16:05 in Enschede tegen Rigtersbleek/Cottus 3.