• Blauw Zwart 2 maatje te groot voor SDO 2

Zaterdagavond 13-01 was het de 2e wedstrijd in het nieuwe jaar waar de oranjehemden het op moesten nemen tegen Blauw Zwart dat koploper is. De oranjehemden wisten dat het een moeilijke pot zou gaan worden maar hoopten het goede spel dat vorige week voordeed door te trekken.

Om 18:30 floot de scheidsrechter de wedstrijd in waar Blauw Zwart zeer sterk aan begon en al duidelijk zichtbaar was dat SDO het moeilijk zou gaan krijgen. Blauw Zwart opende de wedstrijd met een snel doelpunt en SDO begon de wedstrijd niet sterk waar Blauw Zwart van wist te profiteren. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg SDO langzamerhand meer grip op de wedstrijd waar het zich ook kon verzetten tegen de aanvallen van Blauw Zwart. Echter wist Blauw Zwart telkens te antwoorden op de aanvallen van de oranjehemden en liep de thuisploeg steeds verder uit. Ruststand: 9-2 Blauw Zwart

Na een peptalk van de trainer begon SDO sterker aan de 2e helft en werd het meteen meer een wedstrijd. SDO kon het spel wat ze wilden spelen vertonen en begon langzaam haar doelpuntjes mee te pikken. Echter wist Blauw Zwart wederom te antwoorden en scoorde zakelijk met de oranjehemden mee. Na 30 minuten floot de scheidsrechter de wedstrijd af en was de uitslag 17-6.

Volgende week treedt SDO thuis om 16:30 op tegen de nr. 4 van de lijst Rigtersbleek/Cottus 3. Waar het zich gaat strijden om de klasse te behouden.