• SDO 2 neemt 2 punten mee uit Almelo

SDO neemt 2 punten mee uit Almelo
    Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Achilles op het programma. Achilles stond voorafgaand aan deze wedstrijd op de 3e plek in het klassement. SDO wist dat het een zware dobber zou krijgen.

Ook voor de scheidsrechter was dit een belangrijke wedstrijd, hij deed namelijk examen deze middag. Hij floot de wedstrijd om 16.20 uur in. Achilles nam de voorsprong in de wedstrijd door een afstandsschot. Echter antwoordde SDO vrij snel met de gelijkmaker. De stand liep uit naar een 5-2 achterstand voor SDO, beide ploegen wisten vanaf dat moment de korf niet meer te vinden. Een paar minuten voor rust slaagde SDO erin om de aanvallen af te ronden en zichzelf te belonen met doelpunten. Ruststand 5-5.

Na rust kwam SDO goed uit de startblokken en scoorde brutaal 4 keer op rij, waardoor Achilles tegen een 5-9 achterstand aankeek! Beide ploegen bleven scoren, maar Achilles wist in eerste instantie het gat niet te verkleinen. Achilles paste hun strategie aan door sterke spelers in te brengen. Helaas kwam deze strategie te laat en wist SDO de wedstrijd naar hun toe te trekken. Eindstand 12-14.

SDO 2 feliciteert de scheidsrechter met het behalen van zijn diploma!!

Het nieuwe jaar is voor SDO2 goed begonnen. Volgende week staat koploper Blauw-Zwart 2 op het programma. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in wierden om 18.30 uur.