• Vier op een rij voor SDO

Na drie overwinningen in de eerste competitiewedstrijden, reisde SDO met veel vertrouwen af naar Velp om te spelen tegen ‘de rode lantaarndrager’, SIOS. Vorig seizoen troffen de ploegen elkaar 2 keer tijdens het zaalseizoen, beide wedstrijden werden gewonnen door de Tukkers.

SDO begon prima aan de wedstrijd, er werd goed gespeeld, veel kansen gecreëerd en ook gescoord. Binnen 10 minuten was het 2-6. SIOS knokte zich knap terug in de wedstrijd en nam zelfs brutaal de leiding, 8-7. Het laatste doelpunt in de eerste helft werd gescoord door SDO. Hierdoor was de ruststand 8-8 .

Na rust ging het lang gelijk op. SDO was de veel betere ploeg, maar dit was niet terug te zien op het scorebord. Dit kwam omdat SIOS bleef mee scoren. Na 10 minuten sloeg SDO een gaatje, 11-13. Lang bleef het verschil 2 doelpunten. 5 minuten voor tijd besliste SDO de wedstrijd met 2 doelpunten op rij, 15-19. De wedstrijd was gespeeld. Eindstand SIOS – SDO 17-20.

Door deze overwinning is SDO nu koploper samen met Noveas, beide ploegen zijn nog ongeslagen. Volgende week speelt SDO thuis tegen Lemmer. De wedstrijd begint om 15:30 uur.