• SDO begint goed aan de zaalcompetitie

Afgelopen zaterdag speelde SDO de eerste zaalcompetitiewedstrijd. Hiervoor moest de ploeg afreizen naar Borne om te spelen tegen Groen Zwart 1. Op het veld troffen de ploegen elkaar ook, deze wedstrijd won SDO met 16-12.

Het was Groen Zwart dat als eerste scoorde, 1-0. Daarna was SDO heer en meester. De Westerhaarse ploeg speelde goed, creëerde veel kansen en benutte deze ook. Na een kwartier spelen was het 2-7. SDO ging door en Groen Zwart had niks in te brengen. Bij rust leidde de SDO'ers met 6-13.

Na rust veranderde het spelbeeld niet. SDO dicteerde wedstrijd, het enige verschil met de eerst helft was het scoringspercentage dat lager lag. Na 10 minuten in de tweede helft was het 16-6. De scheidsrechter kwam op dat moment hard ten val na een botsing met een speler. De wedstrijd lag daardoor even stil. Gelukkig kon hij de wedstrijd wel uit fluiten. SDO pakte de draad goed op en maakte nog een aantal doelpunten. Eindstand Groen Zwart - SDO 7-22

Volgende week speelt SDO thuis tegen Diderna/Visser sloopwerken. De wedstrijd begint om 18:40 uur en wordt gespeeld in sporthal 'De Klaampe'.