• 4 op een rij voor SDO

Afgelopen zaterdag speelde SDO in sporthal 'De Klaampe' tegen 't Overschotje uit Lochem. Vorig jaar oefenden de ploegen 2 keer tegen elkaar. Beide wedstrijden werden gewonnen door de Westerhaarders. Door deze oefenpotjes wist de thuisploeg dat het vandaag meer tegenstand zou krijgen dan in de vorige wedstrijden.

SDO begon voortvarend, de ploeg speelde sterk en kwam op een 3-0 voorsprong. Daarna brak er een fase aan waarin de Oranjehemden moeizamer tot scoren konden komen. Dit gaf 't Overschotje de gelegenheid om weer dichterbij de thuisploeg te komen. Bij rust was het 4-3.

Na rust was het 't Overschotje dat voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong kwam, 5-6. SDO liet zich niet van de wijs brengen en zette de achterstand om in een voorsprong. De Westerhaarse ploeg liep uit naar 11-7. De uitploeg was niet bij machte om dit gat te dichten. SDO speelde de wedstrijd goed uit. Einduitslag SDO - 't Overschotje 15-10.

Na vier wedstrijden is SDO nog steeds ongeslagen. Volgende week speelt SDO tegen concurrent Phenix uit Goor. De wedstrijd beging om 12:30 uur en wordt gespeeld in sporthal 'De Mossendam' te Goor.