• SDO wint met overtuiging van Olympus.

Afgelopen woensdagavond speelde SDO 2 haar wedstrijd in de Klaampe tegen Olympus’58
    2. De beide ploegen troffen elkaar in het begin van het zaalseizoen al eens eerder, en toen
    eindigde de wedstrijd in een eindstand van 12-14, met winst voor SDO.
    Om 20:30 uur blies de scheidsrechter de wedstrijd in. In de eerste paar minuten hadden de
    Oranjehemden moeite met het afronden van de kansen. Olympus profiteerde hiervan door
    de thuisploeg op een 0-2 achterstand te zetten. SDO herpakte zich, door tot tweemaal toe
    een aanval af te ronden met een doelpunt, waardoor er weer een gelijkspel op het scorebord
    stond. Vanaf dat moment bleven beide ploegen scoren en was de stand halverwege de
    eerste helft 4-4. SDO kwam steeds beter in de wedstrijd en zorgde ervoor dat Olympus geen
    lange aanvallen kon opzetten. Zelf bleef SDO wel lange aanvallen, en veel kansen creƫren,
    waardoor de thuisploeg een gat van 6 doelpunten wist te slaan. De kleedkamer werd
    bezocht met ruststand van 12-6.
    Na een peptalk van de coaches begon SDO vol strijdlust aan de 2 e helft. De Oranjehemden
    bleven goed spelen waardoor het spelbeeld ook in de 2 e helft niet veranderde. SDO bleef
    haar kansen afmaken en zorgde ervoor dat Olympus geen lange aanvallen kon opzetten. Dit
    leidde tot frustratie bij de gasten uit Doetinchem. SDO hield het hoofd cool en wist de
    wedstrijd te winnen met een eindstand van 20-14.
    SDO kan met trots terugkijken op deze wedstrijd waarin zij 60 minuten lang plezier en
    strijdlust hebben getoond.
    10 maart speelt SDO 2 haar laatste wedstrijd van het seizoen tegen Achilles 2 om 15:30 uur