• Einde zegereeks SDO

Afgelopen zaterdag speelde SDO thuis tegen concurrent Lemmer. Bij aanvang van de wedstrijd was de thuisploeg nog ongeslagen en de ploeg stond samen met Noveas bovenaan. Lemmer was de nummer 3 en volgde op 3 punten achterstand. Een belangrijke wedstrijd dus voor beide ploegen.

SDO begon goed aan de wedstrijd en kwam op een 2-0 voorsprong. Lemmer kwam daarna snel op gelijke hoogte, 2-2. Na 20 minuten gespeeld te hebben was het 5-3 in het voordeel van de Oranjehemden. Nog voor rust kwam Lemmer weer naast de thuisploeg, 5-5. Toch ging SDO, dat de veel betere ploeg was in de eerste helft, met een voorsprong rusten, 6-5.

Na rust werd het snel weer gelijk, 6-6. SDO had het moeilijk in de tweede helft. Het spel was wel goed, maar leverde geen doelpunten op. Lemmer profiteerde hiervan en liep weg bij de Westerhaarders, het werd 6-9. SDO was niet bij machte om dit gat te dichten en zag hoe Lemmer de punten mee huiswaarts nam. Einduitslag SDO – Lemmer 7-10.

Volgende week speelt SDO in Steenwijk tegen koploper Noveas, dat wel haar wedstrijd won. SDO kan weer op gelijke hoogte met de Steenwijkers als het de wedstrijd wint. De wedstrijd begint om 15:30 uur.