• Jeugd activiteiten

    Jeugdcommissie

    Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Miriam en Miranda Fidom, Jennieke Noppers, Berdien Hartman, Bianca Slaghuis en Jannie Kelder. Samen vormen wij de jeugdcommissie van SDO.

    Als jeugdcommissie hebben wij de taak, om te zorgen dat onze jeugd op een verantwoorde manier en met een veilig gevoel bij ons kan korfballen. Wij organiseren ook de activiteiten voor de jeugd. Het hele jaar door zijn er activiteiten zoals: een knutselmiddag, eieren gooien en eieren zoeken met Pasen. Ook zijn er themadisco’s, speurtochten en een jeugdkamp. Ook wordt er 1 keer per jaar een sponsorschiettoernooi gehouden. Sinterklaas komt natuurlijk ook op bezoek bij de allerkleinsten (de Kangoeroeklup en de F teams) en voor de jeugd van de E t/m de A is er een andere invulling voor het Sinterklaasfeest. Ook het schoolkorfbal wordt door ons georganiseerd i.s.m. UNI en Kios.

    Tijdens het zaalseizoen zorgen wij, dat er met de thuiswedstrijden van het eerste team, "pupillen van de week" zijn. Dit zijn de jongste jeugdteams. Zij worden dan aan het publiek voorgesteld.

    Zo kun je zien dat de jeugdcommissie een actieve groep is binnen SDO. Maar tijdens al deze activiteiten houden we oren en ogen goed open. Mocht er iets bijzonders zijn met één van onze jeugdleden dan proberen we dat zo goed mogelijk op te lossen. Wij hopen op deze manier onze jeugdleden op een fijne en veilige manier met elkaar om te leren gaan.