• Moeizame zege voor SDO

Afgelopen zaterdag reisde SDO af naar Winterswijk om daar te spelen tegen WIKO, een onbekende tegenstander voor de Westerhaarders. De ploeg wilde met een overwinning de koppositie behouden en versterken.

SDO begon goed aan de wedstrijd en kwam meteen op een 0-1 voorsprong. Daarna was het de beurt aan WIKO, de ploeg scoorde 2 keer en nam brutaal de leiding. SDO antwoordde meteen met een doelpunt waardoor het weer gelijk was, 2-2. Daarna was het de Westerhaarse ploeg dat een gaatje sloeg, maar echt loskomen van de Winterswijkers lukte niet echt. Bij rust was het 7-11 voor de koploper.

In de tweede helft ging het gelijk op. SDO was de betere ploeg, maar WIKO wist ook regelmatig de korf te vinden. Halverwege de tweede helft kwam WIKO terug tot 2 doelpunten verschil, 13-15. Heel even leek het spannend te worden, maar met twee rake afstandsschoten besliste SDO de wedstrijd, 13-17. In het slot van de wedstrijd werd er nog een aantal keer gescoord. Eindstand WIKO - SDO 14-19.

Met deze overwinning behoudt SDO ,de nog steeds ongeslagen ploeg, de koppositie vast. Komende week speelt SDO 2 thuiswedstrijden. Aanstaande woensdag speelt de ploeg een inhaalwedstrijd om 20:45 uur tegen Melynas. Zaterdag spelen de Tukkers tegen De Hazenkamp 1 uit Nijmegen. Deze wedstrijd begint om 16:20 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld in sporthal ' De Klaampe'