• KVZ 4 een maatje te groot voor SDO 2

In tegenstelling tot vorige week, begon SDO de wedstrijd onder een helder blauwe hemel. SDO wist dat het een zware dobber kreeg tegen de koploper uit Zutphen. Al snel keek de ploeg uit Westerhaar tegen een 0-4 achterstand aan. De oranjehemden wisten na 10 minuten voor het eerst de korf te vinden met een benutte doorloopbal. Tot 3-6 kon SDO de ploeg uit Zutphen nog enigszins volgen. Hierna werd pijnlijk duidelijk dat KVZ de bovenliggende ploeg was, dit was terug te zien in een ruststand van 4-12. De scherpschutters uit Zutphen begonnen de tweede helft voortvarend met 7 doelpunten op rij. SDO kon geen vuist maken en had hier geen antwoord op. Toch vielen er nog enkele doelpunten aan de kant van SDO. De wedstrijd eindigde in een terechte uitslag 8-24.
    Volgende week speelt SDO 2 om 12.30 uur in Enschede tegen Rigtersbleek/Cottus 3.