• Teamprestatie SDO zorgt voor winst op Olympus’58

Opnieuw een uitwedstrijd voor SDO, deze keer tegen Olympus’58 uit Doetinchem. Beide ploegen troffen elkaar in het verleden voornamelijk in de zaalcompetitie. Om half 4 blies scheidsrechter H. Neerhof de wedstrijd in. De eerste helft ging het gelijk op. De ploegen waren, zoals verwacht, aan elkaar gewaagd. Na een kwartier stond er een stand van 3-3 op het scorebord. Ook in het tweede deel van de eerste helft wisten de ploegen niet los van elkaar te komen. Even leek het erop dat de kleedkamers opgezocht zouden gaan worden met een gelijke stand van 7-7. Door een treffer van een SDO'ster was het de uitploeg dat met een minimale voorsprong mocht gaan rusten.

Na rust veranderde het spelbeeld en nam SDO vanaf het begin het initiatief. De ploeg speelde goed, creëerde veel kansen en wist deze kansen nu ook te verzilveren. Het stond 7-10 in het voordeel van de REAS/O&O-formatie en er leek geen vuiltje aan de lucht. Olympus’58 dacht hier iets anders over en herpakte zich en begon te scoren. Na een paar aanvallen stond het team van Vincent Weghs ineens tegen een achterstand aan te kijken van 12-10. Dit konden de oranjehemden niet toelaten, en gingen in de aanval. Wij hebben er met elkaar hard voor gewerkt en voor elkaar gewerkt, waardoor wij op het laatst uit konden lopen tot een eindstand van 13–15. Een knappe overwinning van de ploeg van Vincent Weghs. De SDO'ers beloonden zichzelf na een goede wedstrijd en gingen met de volle buit huiswaarts richting Westerhaar.

Volgende week komt de koploper op bezoek. Om 15.30 uur zullen de SDO-ers het opnemen tegen Hellas‘63 uit Nunspeet.